Welkom

       

Informatie Team lessen

 

Goedendag.

Leuk dat U informatie zoekt bij onze speciale team lessen.

Zijn bedoeld voor leerlingen die gaan zelfstandig leren sturen en draven. 

In het begin helpt er nog iemand naast , maar steeds meer als het vertrouwen er is gaan de leerlingen meer los en zelfstandig rijden. 


Leeftijd :

Voor de leeftijd van 8 tot 12 jaar. ( na 12 jaar kan er doorgestroomd worden naar de groepslessen) 


De teamlessen worden gegeven op:


Donderdag  

van 15.30 tot  tussen 17.30 en 17.45 ophalen

De  gemiddelde les gaat zo in zijn werk : 
Er worden twee kinderen voor 1 pony ingedeeld .  
Onder onze begeleiding en toezicht, gaan we eerst de pony`s uit de wei halen of we laten de pony`s even los in de binnenbaan.


 Kinderen krijgen  ook  les, hoe dat ze veilig met pony`s om moeten gaan , buitenom dat ze er op zitten. En hoe een pony zou kunnen reageren. 
Dan gaan we borstelen , dan gaan we gemiddeld drie kwartier groepsles rijden.


We gaan dan bv : buitenrit doen, zonder zadel rijden, balkjes les, kijkmiddag voor publiek , behendigheid les, oefenen voor een wedstrijd ,  en een wedstrijd zelf .  Dat is ieder kwartaal anders ook te maken met het seizoen. Publiek
De bedoeling is ook dat er geen ouders of andere publiek blijft bij de les. Wij merken dan  , dat de kinderen aan de "ouders "over  laten kwa opzadelen en dergelijke. Wij willen graag, dat de kinderen het gaan leren .  Wij merken daarbij ook, dat de kinderen meer op hun gemak voelen om "bekende "gezichten om hun heen hebben, en geen andere ouders die ze niet kennen. Ook zijn sommige kinderen sneller afgeleid tijdens het rijden. 

Wilt u een keer komen kijken, hoe de vorderingen zijn, kan u altijd even een berichtje sturen of afspreken met Agnes . Wanneer het beste uit komt om te komen kijken naar de les.

Betaling 
Tarief staat elders op deze site; Per les .

Automatische incasso , bank of contant.

Via de app zijn er meerdere activiteiten om op te geven.

Bv :

Of bij "half gevorderd" op zaterdag "Natuurlijk paardrijden "oftewel zonder zadel les.24 uur van te voren afzeggen : 
Als u 24 uur van te voren de les afzegt, hoeft de les niet door betaald te worden. Is het niet 24 uur van te voren , wordt de les helaas doorberekend. Met welke reden dan ook.


Manege app / klantenportaal
Dit is een professionele app om lessen af of aan  te boeken. Heeft u die niet? Geef dat even door aan Agnes. Krijgt u een welkomst mail, met daarin de code om in te loggen. 

Limonade
Voor de binnenbaan staat er een tap, dan mogen de kinderen gratis aanmaaklimonade tappen. Wel graag zelf een afsluitbare drinkbeker meenemen voor het oog voor de natuur.

Als er iets niet duidelijk is of er zijn nog vragen, horen we dat graag ! 

Groetjes Agnes en Dreamteam