Welkom

       

Starters les

 

Speciaal voor kinderen van af 6  jaar tot  12 jaar, omdat deze manier van lesgeven laagdrempelig is en een hele goed manier is om even te "proeven" .

 Op een verantwoord en veilige manier.  


Of als je wilt beginnen met paardrijden kan je op deze manier er aan Proeven en ervaren hoe het is om op een pony te zitten.

We beginnen de les met borstelen, daarna opzadelen, daarna gaan met Uw zoon of dochter  rijden in de binnenbak, soms doen we ook een buitenrit.

 Een begeleider / mede juf ( een ouder kind die hier al  een poosje op les zit)  die de pony vasthoudt, en op die manier uitlegt hoe men omgaat met het dier. 

Ook wordt er door een gediplomeerde instructrice , kleine beginselen uitgelegd. Sturen, lichtrijden, verlichte zit, etc.

 ( Men hoeft niet eerder aanwezig te zijn, bij de andere lessen wel !)  

Kosten : 
Zie tarief 


Is het wekenlijks ? : 

Nee en ja , wekelijks wordt het aangeboden maar het  is vrije opgave zeg maar, mag zelf weten hoeveel uw kind komt naar les, want het is per les opgeven. 


Wanneer: 

(bijna) elke zaterdag van 13.00 tot 13.45


 Betaling :

 Liefst automatische incasso, het wordt dan aan het eind van de 

maand geïncasseerd . Als u dat wilt, vraag het even aan, er moet eerst een machtiging getekend worden.  

Of contant /  bank , voor of na de les .

Kleding : 

Lekker zittende kleding, een paardrijbroek, legging of een andere strakke broek. Geen grote sieraden. Paardrijlaarzen en regenlaarzen zijn goed,  geen sneakers / gymschoenen of schoenen zonder hakje en met ritsen aan de binnenkant. 


Opgave vereist, let wel : vol = vol. Vanwege overzicht en veiligheid


Interesse ??

Vul hieronder de opgaveformulier in, en dan wordt er zo spoedig mogelijk mail met antwoord terug wanneer dat er plaats is.