Welkom

       

NIEUW! Mennen bij Manege Hoeve Versteeg.


Voor wie: iedereen die van paarden houdt.

Wanneer: in overleg, overdag of ‘s avonds.


Met paard en wagen rijden is superleuk, ontspannend en gezellig. Petra heeft zich gespecialiseerd in mennen (met paard en wagen rijden) en neemt je graag mee op pad.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te rijden op de wagen. Rijd je al pony of paard bij ons dan is dit een leuke toevoeging aan je hobby, maar ook als je nog nooit paard gereden hebt kun je genieten van het samenwerken met paarden.


Er zijn twee opties om uit te kiezen:
1. Menles, je rijdt dan met Petra in de binnenbak en leert op een veilige en paard vriendelijke manier de pony met kar te besturen. Petra is gediplomeerd instructrice en leert je graag de fijne kneepjes van het mennen. Je leert hoe je pony moet verzorgen voor het rijden en natuurlijk hoe je moet op- en aftuigen.
Duur: 1 uur
Introductieprijs: €35


2. Mee als passagier op buitenrit met paard en wagen. Je hoeft niets te doen, behalve genieten van de omgeving, de landerijen en de prachtige Middelkoop. Ook met een fysieke beperking of angst voor paarden zit je bij Petra op de bok veilig. Petra hanteert de leidsels, daarnaast zijn er twee plaatsen voor passagiers. 

Je vertrekt bij Manege Hoeve Versteeg en wordt hier ook weer teruggebracht.

Duur: 1 uur
Introductieprijs: €35 (dit is een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal passagiers).


(uitsluitend contant, geen kwartaallessen inwisselbaar)Vul dan onderstaande formulier in :
wordt er zo snel mogelijk antwoord terug gegeven.