Welkom

       

Even voorstellen...

Van jongs af aan ben ik met paarden opgegroeid. Tijdens mijn tienerjaren raakte het paardrijden meer op de achtergrond, maar op mijn zestiende werd ik gevraagd om kinderen paardrijles te geven. Dit begon met één leerling, maar al snel was ik twee dagen per week aan het lesgeven. Na verloop van tijd besloot ik om me te richten op het lesgeven. Ik kocht twee pony's, Ilona en Dagmar. Dit was eigenlijk de start van het echte eigen bedrijf.

Nu het bedrijf meer vorm begon te krijgen, wilde ik ook opleidingen volgen om hier goed invulling aan te kunnen geven. Drie opleidingen waren hiervoor erg belangrijk. De belangrijkste is de opleiding voor het geven van paardrijlessen bij de KNHS in Ermelo. Daarnaast haalde ik het B.H.V.-diploma zodat we qua weten wat we moeten doen als er zich onverhoopt ongevallen voordoen. Ook het middenstandsdiploma werd gehaald om zo een goede bedrijfsvoering te kunnen opzetten. 

Ondertussen groeide het bedrijf en werd het tijd om te gaan kijken naar een nieuwe locatie. Op Middelkoop 90a werd de manege gevestigd zoals deze er nu staat. Inmiddels hebben we vele jaren ervaring met heel veel leerlingen én veel paarden en pony's! Manege Hoeve Versteeg is een kleinschalige manege waar we met volle aandacht voor de leerlingen en de paarden. Dit doen we in kleine groepen van hoogstens zeven combinaties. Ook zorgen we er voor dat de leerlingen zoveel mogelijk leren tijdens de lessen doordat de leerlingen zelf sturen en de controle houden over het paard of de pony. 


Paardrijden bij Manege Hoeve Versteeg voelt alsof je op je eigen paard rijdt!

Ik hoop je graag te zien op Manege Hoeve Versteeg!

Agnes Prins-Versteeg