Welkom !

       

Welkom op onze site ! 

 


Lieve mensen,

Wegens het corona virus , wordt er helaas geen groepslessen meer geven bij onze manege.

Wel geef ik in een ochtend of middag deel 1 privéles . Op afspraak.

Trainers / gevorderde mogen komen op afspraak die ouder zijn dan 14 jaar en zelfstandig  op en afzadelen en zelfstandig kunnen vrijrijden . 

En minimaal 3 verschillende paarden en pony`s kunnen rijden in je les.

 Voldoe je hieraan , mag je mij een mailtje of apje sturen. Dan neem ik heet me in de planning die ik maak .


 Iedereen heel veel sterkte en gezondheid toegewenst !Veel plezier met het lezen van de web-site .

Maar toch liever persoonlijk contact ?

 Met dit telefoon nummer  ben ik het beste bereikbaar !   06 23 79 42 02

 

 


Manege Hoeve Versteeg is een Manege in Leerbroek, gelegen tussen de mooie landerijen aan de Middelkoop. Bij ons kun je terecht voor al jouw paardrijplezier. Of het nu net op het punt staat om kennis te maken met het pony- of paardrijden, of dat je al jaren lang liefhebber bent, bij ons kun je terecht!  


 Wij zijn verbonden met Manege & Ruiterbond en gecertificeerd met het Veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport ! 

 

 Agnes is hier aan het lesgeven.

 

 

Manege Hoeve Versteeg beschikt over een mooie binnenbak met bijbehorende voorzieningen. De paarden hebben hier hun onderkomen en er is veel ruimte om paardrijlessen en activiteiten te organiseren. Op deze website vind je veel informatie over ons bedrijf, de lessen en activiteiten. Daarnaast vind je hier het 'paspoort' van onze paarden en pony's en een fotoboek met de activiteiten die we de laatste tijd hebben georganiseerd.

Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd een berichtje versturen via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook altijd!  

 

 Let op : In onze (groeps) lessen zijn er nooit meer dan 7 combinatie`s in de les. Zodat iedereen voldoende aandacht krijgt in de groepslessen.

 

 

 

 Petra met Snowy